Hamam Het Oosten B.V.

Hamam Het Oosten B.V. is een Schoonheidssalon gelegen aan Torenlaan 54 in Hengelo.

Meer informatie over Hamam Het Oosten B.V. in Hengelo

Hamam Het Oosten is een unieke hamam in Hengelo waar je kunt genieten van een ontspannen bezoek met heerlijke behandelingen en lekker eten. Het is een kleinschalige hamam, dus reservering is noodzakelijk en het dragen van badkleding is verplicht. Bij de entree is inbegrepen: badjas, slippers en handdoek. Je kunt ook badkleding huren. Het is belangrijk om geen bodylotion te gebruiken als je een scrub en inzeep massage hebt gereserveerd, omdat dit het effect van de scrub verminderd. Bij Hamam Het Oosten is het dragen van badkleding verplicht, omdat de bezoekers aangegeven hebben dat ze zich hier het meest prettig bij voelen. Op dit moment zijn er geen speciale dagen waarbij het mogelijk is om de sauna zonder badkleding te betreden. Er zijn veel positieve reviews van klanten die de behandelingen en het eten bij Hamam Het Oosten hebben genoten. Kortom, het is een heerlijke plek om tot rust te komen en jezelf te verwennen.

Wil je weten wat Hamam Het Oosten B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hamam Het Oosten B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hamam Het Oosten B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hamam Het Oosten B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Hamam Het Oosten B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hamam Het Oosten B.V.

Bezoekers bekeken ook