Handboogsportvereniging de Vrije Schutter

Handboogsportvereniging de Vrije Schutter is een Sportclub gelegen aan Sportlaan Driene 11 in Hengelo.

Meer informatie over Handboogsportvereniging de Vrije Schutter in Hengelo

Handboogsportvereniging Hengelo organiseert op zaterdag 4 november een opruimdag waarbij leden kunnen helpen. Leden wordt gevraagd om aan te geven of ze nog persoonlijke bezittingen op de vereniging hebben staan die weggegooid moeten worden. De wintercompetitie is afgelopen en de lente-editie begint op 1 april. Er zijn wijzigingen in het reglement. Het materiaalhok op de vereniging is gesloten vanwege lekkage en schimmelvorming, waardoor de spullen tijdelijk in de kantine worden opgeslagen. De wintercompetitie is gestart en nu is het ook mogelijk om mee te doen op de 3D baan. De DVS zomercompetitie biedt de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de wedstrijdkant van boogschieten. Drie leden van de vereniging hebben deelgenomen aan een wedstrijd in Zoetermeer. Er is een Paasverschieting georganiseerd die een groot succes was. Daan Saft heeft het NK Barebow 2022 gewonnen. Verschillende leden van de vereniging hebben deelgenomen aan het NK Indoor in Den Bosch. De gemeente Hengelo is bezig met vernieuwing en herinrichting van het gebied waar de vereniging zich bevindt, waardoor de vereniging moet verhuizen. Er wordt in overleg met de gemeente gezocht naar een oplossing.

Wil je weten wat Handboogsportvereniging de Vrije Schutter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Handboogsportvereniging de Vrije Schutter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Handboogsportvereniging de Vrije Schutter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Handboogsportvereniging de Vrije Schutter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Handboogsportvereniging de Vrije Schutter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Handboogsportvereniging de Vrije Schutter

Bezoekers bekeken ook