Hands for Hair

Hands for Hair is een Kapper gelegen aan Brinkstraat 20-22 in Hengelo.

Meer informatie over Hands for Hair in Hengelo

Hatice en Seviye zijn twee zusjes die een kapsalon in Hengelo zijn gestart en die nu een begrip zijn geworden in de stad. Ze hebben hun droom om een eigen kapsalon te hebben ruim 30 jaar geleden laten uitkomen toen ze de hoofdvestiging van de Bibob-keten overnamen. De passie spat nog steeds van hen af en dit komt door de lieve en trouwe mensen om hen heen, zoals collega's en klanten die al jarenlang deel uitmaken van hun familie. Bij Hands for Hair kun je zonder afspraak binnenlopen en genieten van kwaliteitsbehandelingen, deskundige stylisten, een gastvrije sfeer en expertise op het gebied van haarkleuringen. Klanten zijn zeer tevreden over de kapsalon en raden deze aan. Maak snel een afspraak en ervaar het zelf!

Wil je weten wat Hands for Hair verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hands for Hair of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hands for Hair? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hands for Hair het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Hands for Hair reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hands for Hair

Bezoekers bekeken ook