Handwerk Boetiek Trendykim

Handwerk Boetiek Trendykim is een Handwerkwinkel gelegen aan Industriestraat 53 in Hengelo.

Meer informatie over Handwerk Boetiek Trendykim in Hengelo

Bij trendykim.nl kunt u terecht voor allerlei handwerk- en hobbyartikelen. De webshop is ontstaan na het openen van een handwerkboetiek in Hengelo. Hier kunt u terecht voor kwalitatieve en betaalbare producten. Het assortiment bestaat onder andere uit wol, garens, acryl, veiligheidsoogjes, rammelkralen, FIMO klei, snijmallen, stempels, papier, boeken, inkt, haken, breien, vilt, macramé, sieraden maken, kralen en fournituren. Verzending kan vaak via een brievenbuspakket met een volgcode, waardoor de verzendkosten laag zijn. De producten die in de webshop worden aangeboden, zijn ook verkrijgbaar in de wolwinkel in Hengelo. Veel winkelplezier!

Wil je weten wat Handwerk Boetiek Trendykim verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Handwerk Boetiek Trendykim of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Handwerk Boetiek Trendykim? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Handwerk Boetiek Trendykim het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Handwerk Boetiek Trendykim reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Handwerk Boetiek Trendykim

Bezoekers bekeken ook