HDC Hengelo

HDC Hengelo is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Turbinestraat 14 in Hengelo.

Meer informatie over HDC Hengelo in Hengelo

HDC Video biedt diensten en hardware oplossingen op het gebied van video editing, video mixen, live streaming, draadloze video verbindingen en webservices. Ze hebben nieuwe producten zoals de Kiloview D260 (HD IP to SDI/HDMI/VGA Video Decoder) en de Kiloview D350 V2 (4K UHD H265/H.264 Video Decoder). Ook bieden ze verschillende upgrades voor Edius 11, waaronder de Edius 11 PRO upgrade van Edius X en de Edius 11 Jump upgrade. Daarnaast hebben ze ook aanbiedingen, zoals de Streamnext HDMI set en de Streamnext NDI set met thunderbolt. Je kunt contact met ze opnemen via telefoonnummer 074 - 2504909 of via e-mail info@hdc-hengelo.com.

Wil je weten wat HDC Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HDC Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HDC Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HDC Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar HDC Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HDC Hengelo

Bezoekers bekeken ook