HEANGLER

HEANGLER is een Slijterij gelegen aan Oude Postweg 120 in Hengelo.

Meer informatie over HEANGLER in Hengelo

HEANGLER bier & wijn is een distributeur in Twente die diverse bieren en wijnen importeert voor Nederland. Ze hebben een focus op duurzaamheid, vakmanschap en kleinschaligheid, en leveren aan zowel particulieren als de horeca. Naast hun webshop hebben ze ook een afhaalpunt in Hengelo. Ze leveren speciaalbieren en Europese wijnen, met name uit Italië en de Zuid-Franse Languedoc. Bezorging is mogelijk vanaf 1 wijnfles of 6 bierflesjes. Daarnaast bieden ze verschillende aanbiedingen aan, zoals biologische wijnen van NELEMAN. Je kunt op de hoogte blijven van hun dranken en evenementen door je in te schrijven voor hun nieuwsbrief of hen te volgen op sociale media. De contactgegevens van HEANGLER bier & wijn zijn te vinden op hun website. De openingstijden van het afhaalpunt zijn op afspraak.

Wil je weten wat HEANGLER verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEANGLER of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEANGLER? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEANGLER het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar HEANGLER reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEANGLER

Bezoekers bekeken ook