Heijmans Infra Regio Midden-Oost

Heijmans Infra Regio Midden-Oost is een Bouwbedrijf gelegen aan Binnenhavenstraat 2 in Hengelo.

Meer informatie over Heijmans Infra Regio Midden-Oost in Hengelo

Koninklijke Heijmans heeft positieve resultaten behaald in de Wintrack II procedure en heeft besloten om een houtskeletbouwfabriek te openen, waarmee ze volledig inzetten op industrieel en modulair bouwen. Daarnaast heeft Heijmans samen met Essent een duurzaam warmte- en koudenet geïmplementeerd in het Binckhorstgebied in Den Haag. Heijmans heeft als doel om een gezonde leefomgeving te creëren en draagt hieraan bij door onder andere het ontwikkelen van een waardevolle community, het realiseren van een innovatief energieconcept voor Park Vijfsluizen en het bevorderen van biodiversiteit. Ze innoveren ook op het gebied van woningbouw en maken gebruik van houtskeletbouw. Heijmans is betrokken bij de reconstructie van knooppunt De Nieuwe Meer en biedt medewerkers de mogelijkheid om actief betrokken te zijn bij deze projecten.

Wil je weten wat Heijmans Infra Regio Midden-Oost verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Heijmans Infra Regio Midden-Oost of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Heijmans Infra Regio Midden-Oost? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Heijmans Infra Regio Midden-Oost het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Heijmans Infra Regio Midden-Oost reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Heijmans Infra Regio Midden-Oost

Bezoekers bekeken ook