hello.smile B.V.

hello.smile B.V. is een Tandarts gelegen aan H.C. Pootstraat 1 in Hengelo.

Meer informatie over hello.smile B.V. in Hengelo

hello.smile is een tandartspraktijk met drie vestigingen in Oost Nederland. Ze hechten veel waarde aan gastvrijheid, een persoonlijke benadering en vakmanschap. De behandelaren werken met toewijding aan het gebit van de patiënten en blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door het bijwonen van congressen en nascholingscursussen. Ze bieden ook hulp aan patiënten met tandartsfobie. Naast aandacht voor het gebit, denken ze ook mee met de persoonlijke situatie van de patiënt, zowel op het gebied van gezondheid als financiën. Hun doel is om een echte glimlach te creëren zonder stress, schaamte of angst. In geval van spoedgevallen buiten de reguliere openingstijden, kunnen patiënten contact opnemen met de aangesloten tandartsenpost. Daarnaast heeft hello.smile vacatures vanwege aanhoudende groei. Ze vinden mondzorg voor kinderen belangrijk en adviseren ouders om hun kind al vanaf het doorbreken van het eerste tandje mee te nemen naar controles. Hello.smile is ook van plan om een nieuwe vestiging te openen in Borculo. Het team bestaat uit tandheelkundige professionals die passie hebben voor hun vak en aandacht voor de patiënt hoog in het vaandel hebben staan.

Wil je weten wat hello.smile B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van hello.smile B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij hello.smile B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je hello.smile B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar hello.smile B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. hello.smile B.V.

Bezoekers bekeken ook