HelloNext

HelloNext is een IT-consultancy gelegen aan Duizendpoot 30 in Hengelo.

Meer informatie over HelloNext in Hengelo

Bij Saxion kunnen bestanden worden bekeken in Microsoft Teams. Er is een videoserie beschikbaar over dit onderwerp. Het is belangrijk om maximaal rendement te halen uit de investering in Office 365 door middel van een duurzame verandering. Er is expertise op het gebied van Office 365, Microsoft Teams, SharePoint en Yammer beschikbaar. Met een mensgerichte aanpak kan er meer bereikt worden met een moderne werkplek en moderne tools. Er is een digitaal startpunt waar alles makkelijk te vinden is. Er is ervaring met de implementatie en adoptie van Office 365, SharePoint, Microsoft Teams, OneDrive en Yammer. Er worden workshops, trainingen en inspiratiesessies gegeven om alle stakeholders aan boord te krijgen. Er is een compleet digitaal startpunt beschikbaar met een concreet plan en een moderne werkplek die past bij de gebruikers. Er zijn positieve ervaringen gedeeld over Robin, een consultant van Synigo, die een grote rol heeft gespeeld bij de ontwikkeling en implementatie van een sociaal intranet. Hij heeft expertise op het gebied van Microsoft Cloud technologie en weet dit op een begrijpelijke manier toe te passen.

Wil je weten wat HelloNext verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HelloNext of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HelloNext? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HelloNext het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar HelloNext reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HelloNext

Bezoekers bekeken ook