Hengelo Sport

Hengelo Sport is een Vereniging of organisatie gelegen aan Lage Weide 3 in Hengelo.

Meer informatie over Hengelo Sport in Hengelo

Hengelo Sport biedt een fantastisch sportaanbod aan in de gemeente Hengelo, variërend van bewegingsonderwijs in het water tot sportdagen en van schaatsen tot atletiek. Het doel van Hengelo Sport is om sport te gebruiken als middel om meer beweging te stimuleren en sociale vaardigheden te bevorderen. Ze voeren actieve sportstimulering uit en zetten zich in voor een gezonde leefstijl. De lessen, evenementen en toernooien van Hengelo Sport zijn onderverdeeld in vijf categorieën: SWIM, GYM (+kleuterGYM), EVENT, TOURNAMENT en SPECIALS. Scholen kunnen ervoor kiezen om deel te nemen aan verschillende activiteiten, zoals de "natte gymlessen" in het Twentebad. Daarnaast kunnen verenigingen en externe partners ook speciale evenementen aanvragen. Het is belangrijk voor kinderen om zoveel mogelijk deel te nemen aan evenementen, toernooien en specials. Meer informatie is te vinden op de website van Hengelo Sport.

Wil je weten wat Hengelo Sport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hengelo Sport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hengelo Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hengelo Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Hengelo Sport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hengelo Sport

Bezoekers bekeken ook