Hengelosche Korfbalclub

Hengelosche Korfbalclub is een Sportclub gelegen aan Ruijsdaelstraat 2 in Hengelo.

Meer informatie over Hengelosche Korfbalclub in Hengelo

HKC Hengelo is een sportvereniging die het belangrijk vindt dat iedereen kan sporten, ongeacht leeftijd of geslacht. Bij HKC kun je kiezen tussen korfbal en jeu de boules. Korfbal wordt gespeeld op sportpark 't Wilbert in de lente en herfst, en in de winter in sporthal OSG. Je traint doordeweeks en speelt in het weekend wedstrijden. Jeu de boules kan zowel buiten als overdekt gespeeld worden op zondagochtend of dinsdagmiddag. Naast sportieve activiteiten organiseert HKC ook sociale activiteiten zoals een bioscoopavond, bingo en jeugdkamp. Daarnaast hebben ze jaarlijks een rommelmarkt. HKC is dus meer dan alleen korfbal en jeu de boules.

Wil je weten wat Hengelosche Korfbalclub verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hengelosche Korfbalclub of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hengelosche Korfbalclub? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hengelosche Korfbalclub het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Hengelosche Korfbalclub reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hengelosche Korfbalclub

Bezoekers bekeken ook