Hengelose IJsclub

Hengelose IJsclub is een Schaatsclub gelegen aan Van Alphenstraat 17 in Hengelo.

Meer informatie over Hengelose IJsclub in Hengelo

Bij de Hengelose IJsclub kun je terecht voor verschillende sportieve activiteiten zoals schaatsen, skeeleren, fietsen, droogtrainen en racerunnen. Er zijn wedstrijdgroepen voor zowel het skeeleren als het schaatsen. Daarnaast is er de mogelijkheid om gratis schaatstrainingen te volgen en lid te worden van de club. Op de website worden regelmatig foto's geplaatst van clubactiviteiten en kun je je contributie berekenen. Verder worden er verschillende evenementen georganiseerd, zoals het Jade Schaats World Cup Kwalificatietoernooi en de schaatsreis naar Collalbo in 2024. Ook is er nieuws over vrijwilligers, de ALV en Marco Hesselink die starter is bij de ISU. Het clubhuis van de Hengelose IJsclub bevindt zich aan de Van Alphenstraat 17 in Hengelo.

Wil je weten wat Hengelose IJsclub verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hengelose IJsclub of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hengelose IJsclub? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hengelose IJsclub het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Hengelose IJsclub reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hengelose IJsclub

Bezoekers bekeken ook