Hengelose Wandelunie

Hengelose Wandelunie is een Sportclub gelegen aan Twekkelerweg 249 in Hengelo.

Meer informatie over Hengelose Wandelunie in Hengelo

De Hengelose Wandel Unie is een vereniging die jaarlijks vier wandeltochten organiseert, waaronder de avond-4-daagse. De vereniging heeft ongeveer 175 leden en naast wandelen worden er ook andere activiteiten georganiseerd waar leden aan kunnen deelnemen. Als je graag een mooie wandeling wilt maken, kun je langskomen bij een van hun wandeltochten. Het loont om lid te worden van de vereniging, omdat je dan gratis kunt deelnemen aan alle wandeltochten. De Avond-4-daagse van 2024 vindt plaats van 3 juni tot en met 6 juni. De laatste Avond-4-daagse in 2023 had 5366 deelnemers. Daarnaast worden er ook andere wandeltochten georganiseerd, zoals de Proeverij Wandeling op 24 september 2023, waarbij je lokale lekkernijen en streekproducten kunt ontdekken. Op 23 juli 2023 zijn de wandelaars gehuldigd die succesvol de Vierdaagse in Apeldoorn of Nijmegen hebben uitgelopen. Op 8 oktober staat er een busreis naar de Veluwe gepland. De contactgegevens van de Hengelose Wandel Unie zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Hengelose Wandelunie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hengelose Wandelunie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hengelose Wandelunie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hengelose Wandelunie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Hengelose Wandelunie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hengelose Wandelunie

Bezoekers bekeken ook