Het Wapen van Beckum

Het Wapen van Beckum is een Restaurant gelegen aan Beckumerkerkweg 20 in Hengelo.

Meer informatie over Het Wapen van Beckum in Hengelo

Bij Het Wapen van Beckum kun je terecht voor verschillende evenementen. Ze vinden persoonlijk contact belangrijk en denken graag mee over de invulling van je trouwdag, of het nu gaat om een grote bruiloft of een intieme ceremonie. Ook voor privé-evenementen zoals feesten, familiedagen, jubilea en verjaardagen kun je bij hen terecht. Ze hebben meer dan 125 jaar ervaring en streven ernaar om iedereen een onvergetelijke dag of avond te bezorgen. Daarnaast beschikken ze over vergaderruimtes voor congressen en vergaderingen, waarbij ze flexibele zaalopstellingen en audiovisuele apparatuur bieden. Het Wapen van Beckum is een bekende feestlocatie in Twente en heeft een historische uitstraling gecombineerd met moderne elementen. Daarnaast hebben ze een restaurant genaamd Bij Boenders, waar je kunt genieten van culinaire hoogstandjes en vriendelijke service. Kortom, Het Wapen van Beckum is al 125 jaar een begrip in Twente en biedt diverse mogelijkheden voor een geslaagd evenement.

Wil je weten wat Het Wapen van Beckum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Wapen van Beckum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Wapen van Beckum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Wapen van Beckum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Het Wapen van Beckum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Wapen van Beckum

Bezoekers bekeken ook