Heutink ICT

Heutink ICT is een Onderwijsadviseur gelegen aan Expolaan 50 in Hengelo.

Meer informatie over Heutink ICT in Hengelo

In oktober staat cybersecurity centraal in het onderwijs, vooral vanwege de komst van het normenkader. Heutink ICT heeft hun privacy- en beveiligingsportfolio vernieuwd om volledig aan dit normenkader te voldoen. Ze bieden oplossingen voor het organiseren en faciliteren van onderwijs met behulp van ICT, het goed organiseren van werk binnen de school of stichting, effectieve communicatie met collega's, ouders en leerlingen, en veilig beheer van de ICT-omgeving. Heutink ICT introduceerde ook een 'omruildoos' voor verantwoordelijk gebruik van apparaten. Ze hebben ook een podcast over privacy, cybersecurity en het normenkader, en een klantcase van PrO Hardenberg waarin ze een totaalpakket van software en hardware hebben geleverd. Heutink ICT denkt mee over het ontwikkelen van een visie op onderwijs en digitale geletterdheid, en biedt advies, begeleiding, trainingen en opleidingen op het gebied van ICT-oplossingen. Ze houden hun klanten op de hoogte via een maandelijkse nieuwsbrief. Heutink ICT is een partner van onderwijsspecialisten Heutink en Reinders.

Wil je weten wat Heutink ICT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Heutink ICT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Heutink ICT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Heutink ICT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Heutink ICT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Heutink ICT

Bezoekers bekeken ook