HGV Hengelo

HGV Hengelo is een gelegen aan Sloetsweg 153 in Hengelo.

Meer informatie over HGV Hengelo in Hengelo

Voor persoonlijk contact kunt u contact opnemen met Esther Broersma via telefoonnummer 06-43118346 of via e-mail secretariaat@hgvhengelo.nl. Voor vragen met betrekking tot lessen kunt u contact opnemen met Errol Herder via telefoonnummer 06-17020877 of via e-mail coordinator@hgvhengelo.nl. Zij kunnen u alles vertellen over de sporten die zij aanbieden en u kunt langskomen voor een proefles of om geïnformeerd te worden. De contactgegevens van de sportvereniging H.G.V. zijn secretariaat@hgvhengelo.nl en telefoonnummer 06-43118346. De facturatiegegevens zijn het KVK nummer 40074041, het e-mailadres penningmeester@hgvhengelo.nl en het statutair vestigingsadres Adamsweg 25, 7553 KL Hengelo. De sportvereniging H.G.V. behoudt alle rechten voor en heeft een Privacy Policy. De website is ontworpen door Rikkerdesign.

Wil je weten wat HGV Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HGV Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HGV Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HGV Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar HGV Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HGV Hengelo

Bezoekers bekeken ook