Hip & Crea

Hip & Crea is een Bloemist gelegen aan Straatsburg 32 in Hengelo.

Meer informatie over Hip & Crea in Hengelo

In de tekst worden verschillende activiteiten en diensten aangeboden door Hip&Crea. Zo is er een workshop kerstballen marmeren waar je voor €25 vijf kerstballen kunt maken, of voor €47,50 zelfs tien kerstballen. Er worden ook bloemen abonnementen aangeboden, waarbij je wekelijks, om de week of maandelijks een prachtig boeket ontvangt, inclusief een bijpassende vaas. Daarnaast is er de mogelijkheid om te sparen voor kortingen en cadeautjes bij Hip&Crea. Ten slotte wordt vermeld dat ze actief zijn op social media en dat er op dit moment geen activiteiten zoals workshops plaatsvinden vanwege het coronavirus.

Wil je weten wat Hip & Crea verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hip & Crea of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hip & Crea? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hip & Crea het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Hip & Crea reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hip & Crea

Bezoekers bekeken ook