Honk- en Softbal Vereniging Giants Hengelo

Honk- en Softbal Vereniging Giants Hengelo is een Sportcomplex gelegen aan Torenlaan 64 in Hengelo.

Meer informatie over Honk- en Softbal Vereniging Giants Hengelo in Hengelo

Op zondag 15 oktober is er een Giants Familiedag waar alle leden, ouders, vrienden en familie van harte welkom zijn. Ook op zaterdag 21 oktober is er een Gibbs Master Class waar MLB-instructeur Austus Gibbs aanwezig zal zijn. Het LMT-toernooi bij Honk- en Softbalvereniging Giants in Hengelo was een groot succes. Helaas is Nando Mulrain, een Giants Giant en honk- en softbal man, onverwacht overleden. Na de afgelaste editie van vorig jaar vond eindelijk de Baseball Culture Summer Classic plaats van 8 t/m 12 augustus. Daarnaast was er een reis naar Berlijn met enthousiaste softballers. HSV Giants is een gezellige club waar spelers van elke leeftijdscategorie welkom zijn en beschikt over 3 velden, een slagkooi, kleedkamers en een kantine.

Wil je weten wat Honk- en Softbal Vereniging Giants Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Honk- en Softbal Vereniging Giants Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Honk- en Softbal Vereniging Giants Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Honk- en Softbal Vereniging Giants Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Honk- en Softbal Vereniging Giants Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Honk- en Softbal Vereniging Giants Hengelo

Bezoekers bekeken ook