Horeca Meubilair Hengelo B.V.

Horeca Meubilair Hengelo B.V. is een Kantoorboekhandel gelegen aan Zirkoonstraat 10 in Hengelo.

Meer informatie over Horeca Meubilair Hengelo B.V. in Hengelo

De Arend is een specialist in totale projectinrichting sinds 1982. Ze inventariseren, visualiseren, coördineren en realiseren projectinrichting voor verschillende sectoren, zoals kantoren, horeca, vakantieparken en zorgcentra. Bij De Arend heeft u één vast aanspreekpunt en ze streven naar duidelijkheid en transparantie, zodat ze altijd binnen het budget en de planning kunnen leveren. Ze hebben een zorgvuldig samengestelde catalogus waarin het meubilair en de laatste trends worden gepresenteerd. Van ontwerp tot totaalinrichting doorlopen ze verschillende stappen, waaronder een kennismakingsgesprek en het bekijken van de showroom. Het doel van De Arend is ervoor te zorgen dat u zich als klant thuis voelt en succes behaalt met uw zaak.

Wil je weten wat Horeca Meubilair Hengelo B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Horeca Meubilair Hengelo B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Horeca Meubilair Hengelo B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Horeca Meubilair Hengelo B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Horeca Meubilair Hengelo B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Horeca Meubilair Hengelo B.V.

Bezoekers bekeken ook