Huisarts Simmelink

Huisarts Simmelink is een Huisarts gelegen aan Geerdinksweg 153 in Hengelo.

Meer informatie over Huisarts Simmelink in Hengelo

Huisartsengroep Contrast is een groep van zes huisartsen die werkzaam zijn in het gebouw "de Brug" op het terrein van de Ziekenhuisgroep Twente in Hengelo. Op hun website kunnen mensen een eigen gezondheidsportaal openen via MijnGezondheid.net of hun eigen PGO. De website is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Er wordt ook vermeld dat scootmobielen niet zijn toegestaan in het gezondheidscentrum, maar dat er rolstoelen beschikbaar zijn in de centrale hal. Daarnaast worden er aankondigingen gedaan met betrekking tot het zwangerschapsverlof van huisarts K. Hannink en de komst van huisarts Joanne Wes in praktijk P. Vedder. Verder wordt er informatie gegeven over Medisch Centrum de Brug, waar verschillende zorgprofessionals zijn gevestigd, waaronder een apotheek, een laboratorium en een fysiotherapiepraktijk. Het adres van Huisartsenpraktijk Contrast is Geerdinksweg 153 in Hengelo.

Wil je weten wat Huisarts Simmelink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisarts Simmelink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisarts Simmelink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisarts Simmelink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Huisarts Simmelink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisarts Simmelink

Bezoekers bekeken ook