Huisartsenpost Hengelo

Huisartsenpost Hengelo is een Huisarts gelegen aan Geerdinksweg 143a in Hengelo.

Meer informatie over Huisartsenpost Hengelo in Hengelo

Spoedpost Huisartsen Twente heeft op dit moment een wachttijd van 5 minuten aan de telefoon. Als je met voorrang teruggebeld wilt worden en niet in de wachtrij wilt staan, kun je de vragen invullen en als het nodig blijkt te zijn, word je teruggebeld. Daarnaast is het van groot belang dat je altijd 112 belt in levensbedreigende situaties. Verder is Spoedpost Oldenzaal vanaf 6 januari 2020 gesloten. Op de spoedposten in Enschede en Hengelo kun je terecht voor verschillende spoedgevallen, zoals blaasontsteking, koorts bij kinderen, keelpijn, buikpijn, griep en hoesten. De openingstijden van de spoedposten zijn maandag tot en met vrijdag van 17:00 tot 08:00 uur en op zaterdag, zondag en nationaal erkende feestdagen zijn ze 24 uur geopend. De ervaringen van patiënten zijn van essentieel belang en er zijn handige links beschikbaar om te weten hoe de huisartsenpost werkt.

Wil je weten wat Huisartsenpost Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpost Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpost Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpost Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Huisartsenpost Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpost Hengelo

Bezoekers bekeken ook