Huisartsenpraktijk De Es

Huisartsenpraktijk De Es is een Huisarts gelegen aan H. Leefsmastraat 4 in Hengelo.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk De Es in Hengelo

Bij huisartsenpraktijk De Es kunt u terecht voor algemene informatie over het Corona virus. Voordat u belt, wordt u gevraagd om eerst de informatie op Thuisarts.nl en het RIVM te raadplegen. De landelijke adviezen met betrekking tot Corona kunnen per week verschillen en worden bepaald door het RIVM, GGD en het NHG. Voor het aanvragen van herhaalrecepten kunt u 24 uur per dag bellen met het hoofdnummer. Tijdens vakanties en officiële feestdagen is deze optie niet beschikbaar. Daarnaast werkt er bij de praktijk een huisarts in opleiding en wordt er gewerkt aan inzage in het medische dossier via het landelijke project OPEN. De praktijk voldoet aan de nieuwe wet AVG ter bescherming van privacy en persoonsgegevens. U heeft als patiënt bepaalde rechten en kunt deze kenbaar maken aan de praktijk. Uw persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld en kunnen in bepaalde gevallen worden verstrekt aan derden, zoals andere zorgverleners. Tot slot wordt er informatie uitgewisseld met de huisartsenpost, uw apotheek en behandelend medisch specialisten om de medicatieveiligheid te waarborgen.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk De Es verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk De Es of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk De Es? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk De Es het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Huisartsenpraktijk De Es reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk De Es

Bezoekers bekeken ook