Huisartsenpraktijk Het Erf

Huisartsenpraktijk Het Erf is een Huisarts gelegen aan Jan van Galenstraat 302 in Hengelo.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Het Erf in Hengelo

De huisartsenpraktijk Het Erf verwacht de griepvaccinaties begin november. Mensen die in aanmerking komen, zullen een uitnodiging ontvangen. Als het nodig is, kunnen patiënten een huisbezoek aanvragen. Huisbezoeken zijn bedoeld voor ernstig zieke mensen en mensen met lichamelijke beperkingen die niet naar de praktijk kunnen komen. Huisbezoeken vinden meestal plaats tussen 12:00 en 14:00 uur. Het ontbreken van vervoer naar de praktijk is geen reden voor de huisarts om een huisbezoek af te leggen. De waarneming buiten de reguliere openingstijden wordt geregeld door de huisartsenpost. Patiënten kunnen bellen met de Spoedpost Huisartsen Twente voor dringende medische hulpvragen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Daarnaast biedt de praktijk de mogelijkheid om online zorgzaken te regelen via MijnGezondheid.net. Er is tijdelijk geen mogelijkheid om online afspraken te maken vanwege de drukte, dus wordt er gevraagd om telefonisch een afspraak te plannen. Na 11 jaar samenwerking is afscheid genomen van POH-GGZ Henk-Jan Verbeek en zal Janet Kruizinga de functie van praktijkondersteuner GGZ overnemen. De medewerkers van de praktijk werken op verschillende dagen. Voor specifieke informatie over gezondheid en ziekten wordt verwezen naar de website Thuisarts.nl. Daarnaast is er een online tool beschikbaar waarmee patiënten binnen 1 minuut kunnen bepalen of ze.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Het Erf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Het Erf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Het Erf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Het Erf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Het Erf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Het Erf

Bezoekers bekeken ook