Huisartsenpraktijk Lodewijkstraat

Huisartsenpraktijk Lodewijkstraat is een Huisarts gelegen aan Lodewijkstraat 30 in Hengelo.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Lodewijkstraat in Hengelo

Bij Huisartsen Lodewijkstraat in Hengelo kunt u terecht voor verschillende diensten, zoals een e-consult via het online portaal. U kunt ook een afspraak maken, een herhaalrecept aanvragen en inloggen met uw Digi-d om inzicht te krijgen in uw medicatie en lab-uitslagen. De huisartsenpraktijk is servicegericht en heeft korte lijnen, waardoor ze laagdrempelig en makkelijk toegankelijk zijn. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar, waarbij u een uitrijmuntje kunt vragen bij de assistente. Voor praktische informatie en uitleg over spreekuren kunt u terecht op de website. Daarnaast verwijzen ze u naar Thuisarts.nl voor medische informatie en naar Apotheek.nl voor informatie over medicijnen. Tot slot kunt u via het online portaal ook online contact opnemen met de huisartsenpraktijk.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Lodewijkstraat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Lodewijkstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Lodewijkstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Lodewijkstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Lodewijkstraat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Lodewijkstraat

Bezoekers bekeken ook