Huisartsenpraktijk M.H.Jansen & P.L. van den Berg

Huisartsenpraktijk M.H.Jansen & P.L. van den Berg is een Huisarts gelegen aan H.C. Pootstraat 5 in Hengelo.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk M.H.Jansen & P.L. van den Berg in Hengelo

Welkom op de website van huisartsenpraktijk Jansen en Van den Berg. Hier vindt u belangrijke informatie over het spreekuur, vakantieperiodes en waarneming. U kunt ons telefonisch bereiken op werkdagen voor reguliere zorgvragen en voor dringende zaken op de spoedlijn. Daarnaast kunt u via Mijn gezondheid.net 24/7 zelf afspraken maken, medicatie aanvragen en een e-consult sturen. Voor spoedgevallen buiten werktijden kunt u contact opnemen met de Huisartsenpost Hengelo. Met MijnGezondheid.net en de app MedGemak kunt u online zorgzaken regelen en uw medicijnen bestellen. Onze praktijk is gevestigd aan de H.C. Pootstraat 5 in Hengelo. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 074 2912131.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk M.H.Jansen & P.L. van den Berg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk M.H.Jansen & P.L. van den Berg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk M.H.Jansen & P.L. van den Berg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk M.H.Jansen & P.L. van den Berg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Huisartsenpraktijk M.H.Jansen & P.L. van den Berg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk M.H.Jansen & P.L. van den Berg

Bezoekers bekeken ook