Huisartsenpraktijk Respons

Huisartsenpraktijk Respons is een Huisarts gelegen aan Straatsburg 21 in Hengelo.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Respons in Hengelo

Positieve Gezondheid is een brede benadering van gezondheid waarbij gekeken wordt naar verschillende aspecten van het leven, zoals het vermogen om jezelf te redden, gelukkig zijn, sociale participatie en het kunnen doen van activiteiten die je belangrijk vindt. Het gaat erom dat je je gezond en energiek voelt op jouw eigen manier. Positieve Gezondheid bestaat uit 6 dimensies die zichtbaar worden in het Spinnenweb Positieve Gezondheid. Door op deze bredere manier naar gezondheid te kijken, wordt er gekeken naar wat wel mogelijk is en wat belangrijk is in het omgaan met lichamelijke gezondheid, emotionele uitdagingen en sociale interacties. Het doel is om zoveel mogelijk zelf de regie te hebben over je eigen leven.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Respons verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Respons of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Respons? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Respons het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Respons reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Respons

Bezoekers bekeken ook