Hush

Hush is een Broodjeswinkel gelegen aan Diamantstraat 11 in Hengelo.

Meer informatie over Hush in Hengelo

Hush is een restaurant dat continu bezig is met het ontwikkelen van nieuwe en bijzondere recepten. Ze staan bekend om hun heerlijke broodjes en bieden ook online service aan. Op het menu staan onder andere broodjes met zalm, spareribs en avocado. Maar naast broodjes hebben ze ook zuivel, salades, patisserie en gezonde snacks. Je kunt bij Hush online bestellen, telefonisch je bestelling doorgeven of langskomen bij een van hun locaties. Ze hebben ook huisgemaakte tosti's met bijzondere recepten, zoals pulled chicken en Hushti Veggie. Daarnaast bieden ze verse vergaderboxen aan voor op het werk, thuis of feestjes. Hush heeft zes locaties en als je je inschrijft voor hun nieuwsbrief ontvang je 10% korting.

Wil je weten wat Hush verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hush of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hush? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hush het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Hush reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hush

Bezoekers bekeken ook