Iam Living

Iam Living is een Groothandelswinkel gelegen aan Vlierbes 15 in Hengelo.

Meer informatie over Iam Living in Hengelo

Swisspearl transformeert meubels, plantenbakken en accessoires tot kunstwerken van hoge kwaliteit. Ze bieden zowel binnen- als buitenobjecten aan die een unieke impact hebben. Het assortiment wordt uitgebreid met Vonschloo, een merk dat esthetisch verfijnd design biedt voor meubels en luidsprekers gemaakt van vezelcement. Deze designs zijn perfect voor mensen die schoonheid en kwaliteit waarderen. Daarnaast is er ook de Guhl Chair, ontworpen door Willy Guhl. Er zijn verschillende bijzondere designs beschikbaar, zoals de Ecal tafel, Vonschloo dressoir en Ecal kruk. Volg Swisspearl op Instagram en neem contact op voor meer informatie of om een brochure aan te vragen. Verzendkosten naar België zijn €150,- voor bestellingen onder de €500,-.

Wil je weten wat Iam Living verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Iam Living of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Iam Living? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Iam Living het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Iam Living reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Iam Living

Bezoekers bekeken ook