Iam Marketing

Iam Marketing is een Marketingconsultant gelegen aan Vlierbes 15 in Hengelo.

Meer informatie over Iam Marketing in Hengelo

Arjan Mulder heeft succesvol het proces van de overgang naar een nieuwe huisstijl begeleid voor Membrane Systems Europe BV. Zelziuz was op zoek naar vernieuwing en modernisering, en Arjan heeft met trots aan deze uitdaging gewerkt en het gewenste resultaat behaald. Bij BetaGuard voel je je een deel van de organisatie door de samenwerking met Iam Marketing. Inncempro heeft dankzij Iam Marketing een uitstekende marketingafdeling en is nu top-of-mind in hun werkveld. Iam Marketing is een fantastische aanvulling op het internationale marketingteam en Arjan is een prettig persoon om mee samen te werken. Key4Work wordt volledig ontzorgd op het gebied van marketing door Iam Marketing en beveelt hun programma's aan voor iedere MKB'er. Klimavisie / Airco Performance BV heeft veel ideeën en weinig tijd, en Arjan heeft hen geholpen om hun ideeën vorm te geven. Iam Marketing is de externe marketingafdeling die organisaties helpt bij verschillende vraagstukken en biedt verschillende programma's voor de 'ACTION'-fase. Bij XL10 Training|Opleiding heeft Arjan geholpen om de juiste koers te bepalen. Samenwerking is belangrijk voor succes, en Iam Marketing staat voor een partnership en het managen van elkaars verwachtingen.

Wil je weten wat Iam Marketing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Iam Marketing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Iam Marketing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Iam Marketing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Iam Marketing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Iam Marketing

Bezoekers bekeken ook