IKEA Hengelo

IKEA Hengelo is een Meubelwinkel gelegen aan Het Plein 100 in Hengelo.

Meer informatie over IKEA Hengelo in Hengelo

Onze vernieuwde afdeling Slaapkamermeubels is geopend bij IKEA Hengelo! Hier vind je de laatste trends op het gebied van opbergen, met merken zoals PAX, PLATSA, MALM, JONAXEL en BOAXEL. De winkel is volledig toegankelijk voor rolstoelen en scootmobielen, met brede gangpaden en speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden. Er zijn ook rolstoeltoiletten aanwezig en je kunt een rolstoel lenen bij de ingang. Daarnaast zijn er faciliteiten zoals 850 gratis parkeerplekken en laadpalen voor elektrische auto's en fietsen. Het Zweedse restaurant is elke dag geopend en biedt ontbijt, lunch en diner. Je kunt ook online keukens en kledingkasten ontwerpen met hulp van specialisten. Als je geïnteresseerd bent in werken bij IKEA Hengelo, kun je de vacatures bekijken op de website.

Wil je weten wat IKEA Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IKEA Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IKEA Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IKEA Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar IKEA Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IKEA Hengelo

Bezoekers bekeken ook