Ingrids kapsalon

Ingrids kapsalon is een Kapper gelegen aan Reimersdennenweg 11 in Hengelo.

Meer informatie over Ingrids kapsalon in Hengelo

Ingrid's Kapsalon is een kapsalon in Hengelo waar je terecht kunt voor het knippen en stylen van je haar. De eigenaresse, Ingrid Pelster, zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt in de salon en biedt eerlijke en betaalbare prijzen aan. Je kunt een afspraak maken op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9:00 en 18:00 uur, en op woensdag tussen 9:00 en 21:00 uur. Andere tijden zijn ook mogelijk in overleg. Ingrid hoopt je snel te mogen verwelkomen in haar salon en je kunt telefonisch contact opnemen voor een afspraak of vrijblijvend advies.

Wil je weten wat Ingrids kapsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ingrids kapsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ingrids kapsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ingrids kapsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Ingrids kapsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ingrids kapsalon

Bezoekers bekeken ook