Innobrix

Innobrix is een Softwarebedrijf gelegen aan Diamantstraat 3 in Hengelo.

Meer informatie over Innobrix in Hengelo

Innobrix is een webgebaseerd platform voor 3D-visualisatie en configuratie in de bouwindustrie. Met deze online software service kun je je eigen configurator bouwen. Dankzij de integratie met Autodesk Revit kun je snel en gemakkelijk je BIM-modellen uploaden. Innobrix biedt ook integratiemogelijkheden met andere software, zoals Volgjewoning, hsbcad en AFAS. Door je BIM-model en ERP te koppelen met het Innobrix platform, kun je automatisch de keuzemogelijkheden van kopers lezen, wat tijd bespaart en fouten voorkomt. Het visualiseren van kopersopties in 3D maakt het aantrekkelijker en duidelijker voor de koper, wat resulteert in extra inkomsten en een hogere klanttevredenheid. Innobrix biedt verschillende modules, zoals BIM Publisher, Home Configurator en Urban Planning Configurator, om aan de behoeften van verschillende organisaties te voldoen. Het platform is gebruiksvriendelijk en kan worden geïntegreerd met verschillende systemen. Neem contact op met Innobrix voor meer informatie.

Wil je weten wat Innobrix verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Innobrix of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Innobrix? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Innobrix het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Innobrix reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Innobrix

Bezoekers bekeken ook