Intenzo Italian Taste

Intenzo Italian Taste is een Italiaans restaurant gelegen aan Enschedesestraat 7 in Hengelo.

Meer informatie over Intenzo Italian Taste in Hengelo

Bij Intenzo draait alles om de passie voor Italië en dat proberen ze op hun gasten over te brengen. Dit is terug te zien in de aankleding van het restaurant en de tuin, maar ook in de kwaliteit van het eten, de bediening en de ijssalon. Ze serveren verfijnde Italiaanse streekproducten, zowel klassiek als modern, altijd bereid met verse ingrediënten en veel passie. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag en nodigt iedereen uit om te komen genieten in het sfeervolle centrum van Hengelo. Verder zijn er geen specifieke gebeurtenissen of datums vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Intenzo Italian Taste verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Intenzo Italian Taste of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Intenzo Italian Taste? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Intenzo Italian Taste het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Intenzo Italian Taste reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Intenzo Italian Taste

Bezoekers bekeken ook