Interparking ZGT Hengelo

Interparking ZGT Hengelo is een Parkeergarage gelegen aan Geerdinksweg 141 in Hengelo.

Meer informatie over Interparking ZGT Hengelo in Hengelo

Het parkeerterrein bij ZGT Hengelo is bedoeld voor bezoekers en personeel van het ziekenhuis. Je kunt het terrein bereiken via de Geerdinksweg of vanuit de richting Delden via de nieuwe rotonde. Als je een patiënt of bezoeker wilt brengen of ophalen, mag je met je auto het terrein oprijden tot voor de hoofdingang. Als je binnen 20 minuten het parkeerterrein verlaat, hoef je geen parkeergeld te betalen. Er zijn 10 laadpunten aanwezig, waarvan 2 openbaar zijn en de rest gereserveerd is voor het personeel. Er zijn verschillende tarieven en abonnementen beschikbaar, en je kunt dag- en weekkaarten kopen bij de betaalautomaat. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het telefoonnummer 088 542 13 00.

Wil je weten wat Interparking ZGT Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Interparking ZGT Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Interparking ZGT Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Interparking ZGT Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Interparking ZGT Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Interparking ZGT Hengelo

Bezoekers bekeken ook