Invaliden Sport Vereniging Hengelo En Omstreken

Invaliden Sport Vereniging Hengelo En Omstreken is een Sportclub gelegen aan Gerststraat 5a in Hengelo.

Meer informatie over Invaliden Sport Vereniging Hengelo En Omstreken in Hengelo

Sinds de oprichting in 1971 biedt de Invaliden Sport Vereniging (ISV) in Hengelo een veilige omgeving voor mensen met een beperking om te sporten. De vereniging heeft als doel om deze sporters onder deskundige begeleiding tegen een lage contributie te laten sporten. Sinds het begin van deze eeuw is er landelijk aandacht voor geïntegreerd sporten, waarbij zowel gehandicapte als valide sporters samen trainen. De ISV biedt diverse takken van sport aan, waaronder Handboogschieten, Tafeltennis, Rolstoelbasketbal, Zwemmen en Borstelschuiven. Om de contributie laag te houden, ontvangt de vereniging steun van de gemeente en donaties. Momenteel neemt de ISV deel aan een winkel-sponsoractie waarbij het winkelend publiek spaarpunten kan verdelen tussen goede doelen. Op zaterdag 23 september zal de ISV zich presenteren in de Hasseler Es. Nieuwe leden zijn van harte welkom en kunnen eerst meetrainen voordat zij lid worden. Het bestuur van de vereniging hecht veel waarde aan integriteit en zorgt dat alle trainers, begeleiders en bestuursleden een Verklaring Omtrent Gedrag hebben. Helaas kon het 50-jarig jubileumfeest van de ISV niet doorgaan vanwege de coronapandemie. (© 2023 Invaliden Sport Vereniging).

Wil je weten wat Invaliden Sport Vereniging Hengelo En Omstreken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Invaliden Sport Vereniging Hengelo En Omstreken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Invaliden Sport Vereniging Hengelo En Omstreken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Invaliden Sport Vereniging Hengelo En Omstreken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Invaliden Sport Vereniging Hengelo En Omstreken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Invaliden Sport Vereniging Hengelo En Omstreken

Bezoekers bekeken ook