IP linq

IP linq is een IT-consultancy gelegen aan Lintelerweg 60 in Hengelo.

Meer informatie over IP linq in Hengelo

IP linq is een team van specialisten op het gebied van document- en ICT-oplossingen. Ze bieden verschillende oplossingen, zoals documentoplossingen voor printen, scannen en delen, cloudoplossingen voor veilig samenwerken, ICT-infrastructuur voor het laten functioneren van applicaties en telecomoplossingen voor communicatie en bereikbaarheid. Daarnaast bieden ze ook service en support, waarbij deskundige consultants en engineers altijd klaarstaan om te helpen. Het team bestaat uit verschillende vakidioten met ervaring in de zakelijke ICT-markt. Er zijn medewerkers die zich bezighouden met service en support, ICT-advies, commercieel werk, technische ondersteuning en engineering. Ze hebben allemaal hun eigen interesses en hobby's, zoals barbecueën, klussen, sporten en concerten bezoeken. Het team wordt ook aangevuld met een bedrijfshond genaamd Joy, die zorgt voor een goede sfeer op het werk.

Wil je weten wat IP linq verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IP linq of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IP linq? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IP linq het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar IP linq reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IP linq

Bezoekers bekeken ook