Irma van Schie, Praktijk voor Innerlijke & Uiterlijke verzorging

Irma van Schie, Praktijk voor Innerlijke & Uiterlijke verzorging is een Spirituele winkel gelegen aan Sloetsweg 59 in Hengelo.

Meer informatie over Irma van Schie, Praktijk voor Innerlijke & Uiterlijke verzorging in Hengelo

Irma Kuitert-van Schie is geboren en opgegroeid in Zaandam en woont nu in Hengelo. Als kind was ze al nieuwsgierig en geïnteresseerd in de spirituele wereld. Haar moeder had een eigen praktijk als Healing Medium en introduceerde Irma bij het Arthur Findlay College in Stansted. In 2004 kreeg ze daar mooie boodschappen, vooral van haar pas overleden moeder. In Nederland wordt ook steeds vaker volgens de Engelse leer lesgegeven, waar Irma met belangstelling naar kijkt. In februari 2006 opende ze haar eigen schoonheidssalon genaamd Beautysalon Rejuvenate, maar na verdieping in Healing, Coaching en Massage veranderde ze de naam in 2013. Op haar website kun je zien wat er allemaal mogelijk is en als je vragen hebt, kun je contact met haar opnemen.

Wil je weten wat Irma van Schie, Praktijk voor Innerlijke & Uiterlijke verzorging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Irma van Schie, Praktijk voor Innerlijke & Uiterlijke verzorging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Irma van Schie, Praktijk voor Innerlijke & Uiterlijke verzorging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Irma van Schie, Praktijk voor Innerlijke & Uiterlijke verzorging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Irma van Schie, Praktijk voor Innerlijke & Uiterlijke verzorging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Irma van Schie, Praktijk voor Innerlijke & Uiterlijke verzorging

Bezoekers bekeken ook