Istanbul Grill

Istanbul Grill is een Turks restaurant gelegen aan Meijersweg 1 in Hengelo.

Meer informatie over Istanbul Grill in Hengelo

Bij Istanbulgrill kunt u terecht voor heerlijke gerechten zoals broodjes, durum, lahmacun, schotels, kapsalon, pizza's, kindermenu's en nog veel meer. Bij bestellingen vanaf €15 krijgt u automatisch een gratis frisdrank. U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen of te laten bezorgen. Er zijn ook nieuwe gerechten toegevoegd aan het menu, zoals de Pizza Kapsalon en de Pizza Kofte. De broodjes worden geserveerd met Turks brood, groente en saus naar keuze. Voor de durum wordt dun wrap brood gebruikt, ook met groente en saus naar keuze. De lahmacun (Turkse pizza's) worden geserveerd met groente en saus naar keuze. De schotels worden geserveerd met salade, rijst, aardappelschijfjes, pittabroodje, appel-komkommer dressing en saus naar keuze. Er zijn ook kindermenu's beschikbaar, inclusief franse frietjes, salade, pitabroodje, frietsaus en frisdrank naar keuze. Daarnaast kunt u ook extra's bestellen zoals aardappelschijfjes, rijst, salades, pasta's en verschillende soorten frisdranken. Istanbulgrill is geopend op bepaalde tijden en bezorgt ook op specifieke tijden.

Wil je weten wat Istanbul Grill verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Istanbul Grill of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Istanbul Grill? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Istanbul Grill het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Istanbul Grill reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Istanbul Grill

Bezoekers bekeken ook