jamkaReD

jamkaReD is een Kunstenaar gelegen aan Oldenzaalsestraat 23-103 in Hengelo.

Meer informatie over jamkaReD in Hengelo

Roel Dikken, beter bekend onder zijn artiestennaam jamkaReD, is een Nederlandse kunstenaar met Indische roots. Sinds 2014 deelt en publiceert hij zijn werk, dat voornamelijk abstract is maar soms ook meer figuratief. Hij maakt gebruik van digitale technieken, maar ook van canvas, papier en andere materialen zoals muren, gebouwen, glazen, mokken en riemen. Zijn inspiratie haalt hij uit zijn helden, zoals Miró, Kandinsky, de CoBrA-beweging, Picasso, Keith Haring en Basquiat. De naam jamkaReD is gebaseerd op het Indonesische "jam karet", wat rubberen tijd betekent. Dit is de tijd waarin hij zich verliest wanneer hij tekent, schildert en creëert. Hij laat gebeuren wat er gebeurt en laat komen wat er komt, waarbij lijnen, vormen en kleuren ontstaan vanuit het moment zelf. Daarnaast heeft hij ook affiniteit met taal, woorden en letters.

Wil je weten wat jamkaReD verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van jamkaReD of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij jamkaReD? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je jamkaReD het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar jamkaReD reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. jamkaReD

Bezoekers bekeken ook