Janssen de Jong Bouw Oost B.V.

Janssen de Jong Bouw Oost B.V. is een Aannemer gelegen aan Alfred Marshallstraat 1 in Hengelo.

Meer informatie over Janssen de Jong Bouw Oost B.V. in Hengelo

Janssen de Jong Bouw gelooft in een nieuwe manier van bouwen waarbij de wens van de gebruiker centraal staat. Ze streven ernaar om samen met de klant de beste oplossing te realiseren, met als doel om geluk te brengen. Ze bieden verschillende expertises aan, zoals ModuFair en maatwerk. Ze zijn altijd op zoek naar feedback van hun opdrachtgevers en streven naar verbetering. In 2022 behaalden ze een gemiddelde score van 7,9, maar er is nog ruimte voor groei. Ze hebben verschillende projecten, zoals Kwelderland in Delfzijl en Maaslandstraat in Horn. Daarnaast hechten ze veel belang aan het geluk van hun medewerkers en bieden ze kansen voor groei en ontwikkeling. Ze hebben vestigingen in Son en Breugel, Hengelo, Arnhem en Hardenberg en zijn bereikbaar op werkdagen. Je kunt je ook aanmelden voor hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van hun projecten en werkwijze.

Wil je weten wat Janssen de Jong Bouw Oost B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Janssen de Jong Bouw Oost B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Janssen de Jong Bouw Oost B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Janssen de Jong Bouw Oost B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Janssen de Jong Bouw Oost B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Janssen de Jong Bouw Oost B.V.

Bezoekers bekeken ook