January

January is een Marketingconsultant gelegen aan Haaksbergerstraat 67 in Hengelo.

Meer informatie over January in Hengelo

Wij helpen bedrijven en organisaties om zich te onderscheiden en een maximale klantbeleving te bieden. Dit doen we door krachtige marketing- en communicatieconcepten te creëren. Het recept hiervoor is een sterke merkstrategie, pakkende storytelling, marketingcampagnes en innovatieve oplossingen gericht op resultaat en klantbeleving. Merkleiders zijn zichtbaar door hun unieke positionering, verhaal en gedrag. Merkleiders maken indruk en impact. Of je nu een corporate speler of MKB'er bent, merkleiderschap begint met een heldere merkstrategie. Dit levert strategieën op die raken. Een sterke merkidentiteit en onderscheidend vermogen worden vastgelegd in het merkpaspoort. Jouw merkverhaal wordt (her)gelanceerd, zowel intern als extern. Daarnaast brengen we jouw merk onder de aandacht door middel van merkactivatie. Het doel is een maximale klantbeleving. Wij hebben ervaring in verschillende branches en vertalen jouw DNA naar een onderscheidend merkpaspoort. Wij zijn jouw 'positief kritische vriend' en zorgen ervoor dat ideeën daadwerkelijk tot uitvoer komen.

Wil je weten wat January verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van January of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij January? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je January het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar January reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. January

Bezoekers bekeken ook