Jenneboer mode

Jenneboer mode is een Damesmode gelegen aan Wemenstraat 39 in Hengelo.

Meer informatie over Jenneboer mode in Hengelo

De wintercollectie van 2023 is nu verkrijgbaar bij Jenneboer Mode. Er zijn verschillende merken zoals Creenstone, Geisha, Gant, Para Mi, Tommy Hilfiger, Josephine & Co en nog veel meer. Vooral het merk Geisha is erg populair in Nederland op dit moment. Ze hebben een uitgebreide collectie dameskleding, waaronder broeken, jeans, blazers, shirts, tops, jurkjes, tunieken en blouses. De collectie is kleurrijk en creatief en geschikt voor vrouwen van alle leeftijden. Geisha kledingstukken zijn een mooie toevoeging aan elke garderobe. Bij Jenneboer Mode zijn er ook andere merken verkrijgbaar en je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. De contactgegevens van de winkel zijn ook vermeld.

Wil je weten wat Jenneboer mode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jenneboer mode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jenneboer mode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jenneboer mode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Jenneboer mode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jenneboer mode

Bezoekers bekeken ook