Jeu de Boules EHPC

Jeu de Boules EHPC is een Sportcomplex gelegen aan Zwavertsweg 108 in Hengelo.

Meer informatie over Jeu de Boules EHPC in Hengelo

Op zaterdag 7 oktober vonden de finalewedstrijden plaats van de Hengelose Club Kampioenschappen 2023. In poule A eindigde Hans Lubbellinkhof als eerste, gevolgd door Gerard Schuurman op de tweede plaats en Jan Willem Perik op de derde plaats. In poule B werd Ad Klein Breteler eerste, gevolgd door Trudy Schinkel op de tweede plaats en Elly Roos op de derde plaats. Op 2 september vond het Peter van der Voort Toernooi 2023 plaats, waarvan de uitslag nog moet worden bekendgemaakt. Op zaterdag 19 augustus vond het Julianapark Toernooi 2023 plaats, waar 22 doubletten onder goede weersomstandigheden vier rondes speelden en na afloop de prijsuitreiking plaatsvond. Op zaterdagmiddag 22 juli kwamen de leden van de EHPC bij elkaar voor een jeu de boules wedstrijd en een barbecue. Op zaterdag 10 juni werd het Hengelose Doubletten Kampioenschap 2023 gespeeld, waarbij 22 doubletten deelnamen. De EHPC viert dit jaar haar 35-jarig bestaan en heeft op dit moment 54 gemotiveerde leden. Daarnaast wordt er informatie gegeven over de ontwikkeling van Sportlaan Driene in Hengelo en wordt er melding gemaakt van een tuinhuisje dat is vernield door de storm Eunice. Ten slotte wordt er informatie gegeven over EHPC als vereniging en hoe men contact kan opnemen.

Wil je weten wat Jeu de Boules EHPC verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jeu de Boules EHPC of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jeu de Boules EHPC? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jeu de Boules EHPC het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Jeu de Boules EHPC reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jeu de Boules EHPC

Bezoekers bekeken ook