Jim24.nl

Jim24.nl is een Fitnesswinkel gelegen aan Krabbenbosweg 46A in Hengelo.

Meer informatie over Jim24.nl in Hengelo

Op Yogamatspecialist.com kun je yogamatten kopen met gratis verzending en de mogelijkheid om achteraf te betalen met Klarna. Je kunt inloggen op je account of een nieuw account aanmaken als je een nieuwe klant bent. Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je dit herstellen door je e-mailadres in te voeren. Je kunt ook een yoga mat kopen in de webshop, waar je een uitgebreide collectie kunt vinden. Daarnaast zijn er ook blogposts te lezen over onderwerpen zoals de verandering van het lichaam door fitness, de toenemende belangrijkheid van fitness en de historie van yoga matten. Bestellingen worden snel geleverd, vaak al de volgende dag in Nederland, en je hebt 30 dagen de tijd om te retourneren of te ruilen. Als je hulp nodig hebt, kun je binnen 24 uur een antwoord verwachten. Het bedrijf biedt ook de mogelijkheid om achteraf te betalen met Klarna. De contactgegevens van Yogamatspecialist.com zijn te vinden op de website, waar je ook de openingstijden kunt zien. Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat Jim24.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jim24.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jim24.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jim24.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Jim24.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jim24.nl

Bezoekers bekeken ook