Judo Promotion Twente

Judo Promotion Twente is een Judoclub gelegen aan Dinant Dijkhuisstraat 81 in Hengelo.

Meer informatie over Judo Promotion Twente in Hengelo

Judo Promotion Twente is een populaire judovereniging in Twente, met een technisch programma en goed opgeleide leraren. Ze bieden trainingen aan in Hengelo, Almelo en Borne voor judoka's van alle niveaus. Judo is een toegankelijke sport voor zowel jongens als meisjes, waarbij kinderen leren om op een positieve manier met hun energie om te gaan en samen te werken. JPT begeleidt judoka's van recreatief niveau tot Europees topniveau en zorgt ervoor dat kinderen plezier hebben samen met hun judovrienden. In ander nieuws zijn Tim Ensink en Sepp Horst ongeslagen kampioen geworden in Markelo, en hebben de judoka's van JPT een bloedhete trainingsdag gehad. Ook begint het seizoen voor de wedstrijdjeugd van JPT met judo in het water en zonder judopak. Het seizoen is goed afgesloten met examens en een vossenjacht, en helaas is Nico Haafkes op 78-jarige leeftijd overleden. Tot slot wordt er aandacht gevraagd voor het aanmelden voor een proefles bij JPT.

Wil je weten wat Judo Promotion Twente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Judo Promotion Twente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Judo Promotion Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Judo Promotion Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Judo Promotion Twente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Judo Promotion Twente

Bezoekers bekeken ook