Judoschool Haagsma Hengelo

Judoschool Haagsma Hengelo is een Sportcomplex gelegen aan Isaac Da Costastraat 22 in Hengelo.

Meer informatie over Judoschool Haagsma Hengelo in Hengelo

Er zijn geen aankomende activiteiten vermeld. De Judoschool is succesvol geweest op het Heide toernooi en Sven Leushuis heeft zijn 1e Dan (zwarte band) behaald. Er is ook een super leuk judo weekend geweest en het seizoen is afgesloten met een geweldige club dag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Judoschool via telefoonnummer 074 – 242 1210 of via e-mail info@dejudoschool.nl. De leslocaties en contactinformatie zijn te vinden op de website van de Judoschool.

Wil je weten wat Judoschool Haagsma Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Judoschool Haagsma Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Judoschool Haagsma Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Judoschool Haagsma Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Judoschool Haagsma Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Judoschool Haagsma Hengelo

Bezoekers bekeken ook