Jump XL Hengelo

Jump XL Hengelo is een Amusementscentrum gelegen aan Nico Maasstraat 8 in Hengelo.

Meer informatie over Jump XL Hengelo in Hengelo

Tijdens de herfstvakantie zijn de Jump XL Trampolineparken langer geopend. Je kunt al vanaf 29,99 euro per maand een abonnement nemen waarmee je bijna elke dag kunt springen. Het is handig om van tevoren de waiver te ondertekenen, vooral als je met een grote groep komt. Bij Jump XL Hengelo zijn er verschillende attracties waar je op kunt jumpen. Daarnaast kun je bij Jump XL een Jump Party boeken voor een origineel en knallend feest. Voor regelmatige bezoekers van Jump XL Hengelo is een abonnement aan te raden, waarmee je kunt besparen en extra's kunt ontvangen. De openingstijden van de Jump XL trampolineparken zijn ruim, met speciale sessies voor kinderen van 2 tot 5 jaar en lessen zoals JumpScool en Jump Fit. Er zijn verschillende prijzen voor de activiteiten bij Jump XL, deze worden exclusief transactiekosten weergegeven.

Wil je weten wat Jump XL Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jump XL Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jump XL Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jump XL Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Jump XL Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jump XL Hengelo

Bezoekers bekeken ook