k.s.v. Achilles '12

k.s.v. Achilles '12 is een Sportclub gelegen aan Oude Bornseweg 101 in Hengelo.

Meer informatie over k.s.v. Achilles '12 in Hengelo

Op donderdagavond 19 oktober organiseerde de TCJ van Achilles'12 een techniektraining voor de jeugdteams O9 t/m O12. Daarnaast werd er aandacht besteed aan het aanvragen van een VOG voor vrijwilligers. Verder is er een vacature voor een trainer bij JO 15-3 en is het clubhuis op maandagavond gesloten omdat er weinig gebruik van wordt gemaakt. Van 30 september tot en met 8 oktober vond de 'Week van de Scheidsrechter' plaats. Er wordt ook een update gegeven over de Grote Clubactie. Daarna volgt het programma en de uitslagen van Achilles '12. Er zijn geen afgelastingen. Tot slot worden er enkele activiteiten vermeld, zoals een vergadering met omwonenden van het sportpark en een overleg van de Sponsorcommissie en Businessclub. De contactgegevens van Achilles '12 worden weergegeven en er wordt verwezen naar de website van Sportlink Services.

Wil je weten wat k.s.v. Achilles '12 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van k.s.v. Achilles '12 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij k.s.v. Achilles '12? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je k.s.v. Achilles '12 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar k.s.v. Achilles '12 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. k.s.v. Achilles ’12

Bezoekers bekeken ook