Kami Sushi

Kami Sushi is een Sushirestaurant gelegen aan Drienerstraat 5 in Hengelo.

Meer informatie over Kami Sushi in Hengelo

Welkom bij Kami Sushi, het sushi en grill restaurant in Hengelo waar je onbeperkt kunt genieten van heerlijke sushi en grillgerechten. Onze chef-koks bereiden altijd de lekkerste sushi met dagverse ingrediënten. Of je nu komt voor een lunch, diner of om sushi af te halen, bij Kami Sushi ben je aan het juiste adres. We hanteren een uniek All You Can Eat concept waarin je gedurende 2.5 uur onbeperkt kunt genieten van onze gerechten. Bestellen gaat eenvoudig met onze tablet en je kunt 3 gerechten per persoon per ronde bestellen. Is er een gerecht dat niet naar je smaak is, geef het dan aan ons door en we brengen het niet in rekening. We willen onnodige verspilling tegengaan, dus bestel alleen wat je op kunt eten. Restanten als gevolg van verspilling worden extra in rekening gebracht. De prijzen variëren tussen €25.50 en €35.50 per persoon, afhankelijk van het tijdstip en de dag. Kinderen van 0 t/m 3 jaar eten gratis mee. Kom gezellig met een groep en geef dit aan tijdens je reservering. Parkeren is mogelijk bij de Wetstraat achter de HEMA. Ben je op zoek naar leuk werk in de horeca? Kom dan werken bij Restaurant Kami Sushi in Hengelo!

Wil je weten wat Kami Sushi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kami Sushi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kami Sushi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kami Sushi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Kami Sushi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kami Sushi

Bezoekers bekeken ook