Kappersgroothandel Van Rijn

Kappersgroothandel Van Rijn is een Winkel voor kappersbenodigdheden gelegen aan Amarilstraat 5 in Hengelo.

Meer informatie over Kappersgroothandel Van Rijn in Hengelo

Geen producten in de winkelwagen. Er zijn uitlopende artikelen in de winkel die opgeruimd moeten worden. Mensen worden uitgenodigd om naar de winkel te komen en nieuwe producten te kopen, zoals scharen, tondeuses en stoelen. Deze aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Daarnaast worden er ook nieuwe producten aangeboden, zoals Kyone 680RG + 680RGT, Babyliss Pro Lightning en Eti Maestro Digital Föhn. De kappersgroothandel heeft een fysieke winkel van 1500 m2 en bezorgt ook producten door heel Nederland. Er is een goede service en klantvriendelijkheid is belangrijk. De groothandel bestaat al 65 jaar en is de grootste regionale kappersgroothandel van Oost Nederland. Bestellingen worden doorgaans dezelfde dag nog verzonden en kunnen ook worden opgehaald. Er worden cursussen en netwerkbijeenkomsten georganiseerd en er kan advies worden gegeven op het gebied van marketing, financiën en personeelsbeleid.

Wil je weten wat Kappersgroothandel Van Rijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kappersgroothandel Van Rijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kappersgroothandel Van Rijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kappersgroothandel Van Rijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Kappersgroothandel Van Rijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kappersgroothandel Van Rijn

Bezoekers bekeken ook